Skip links

We zijn rolstoeltoegankelijk, mits we kunnen aanmeren aan een lage kade.

Een flinke verbouwing..

Met trots kunnen we melden dat Zeelandcruising na een grondige renovatie volledig toegankelijk is voor bezoekers in een rolstoel. We willen iedereen van harte verwelkomen en hebben er alles aan gedaan om het verblijf van onze gasten zo comfortabel mogelijk te maken.

Momenteel wacht Zeeland Cruising de aanpassingen van de Albionkade af. Hierdoor zijn er beperkingen voor rolstoelgebruikers. Neem graag contact op voor mogelijkheden voor vertrek vanaf een andere opstapplaats.

De renovatie omvatte onder andere de bouw van een nieuwe toiletunit, die voldoet aan de meest recente normen op het gebied van toegankelijkheid. Dit betekent dat de unit voorzien is van de juiste verhogingen, steunen en vrije ruimte, zodat ook mensen met een beperking zich op hun gemak voelen en zich op een zelfstandige manier kunnen verzorgen.

We hopen dat u snel een bezoek wilt brengen aan de Jacob van Artevelde, zodat u kunt ervaren hoe wij onze gasten op een warm en respectvolle manier ontvangen. Onze teamleden staan altijd klaar om u te helpen en uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Deze site maakt gebruik van Cookies!