Skip links

een impressie

31 maart
De officiele overdracht van de Jacob van Artevelde van North Sea Port aan Zeeland Cruising. Een goede, vertrouwde en inspirerende proost op een nieuwe toekomst en een behouden vaart!
Auke Klaver (Zeeland Cruising) en Isabelle van Vooren (Head of Corporate Affairs North Sea Port. En mooie woorden van wethouder Sal Cracau Gemeente Vlissingen.
Schip Ahoy!!

 

 

Afgelopen weekend meerde de Jacob van Artevelde aan op de Albionkade om de Vlissingers kennis te laten maken met de mogelijkheden die de nieuwe onderneming Zeeland Cruising wil gaan bieden: thematochten en privétochten op maat. Ruim 500 geïnteresseerden bezochten het passagiersschip uit 1964 voor een sneak preview; vanaf begin april zal het schip regelmatig vanuit Vlissingen gaan varen.

Op zaterdag werden winnaars uitgenodigd die een bootje hadden gevouwen om mee te dingen naar één van de gratis minicruises onder het motto: Vaart in Vlissingen. Kees – één van de gelukkigen- reageerde enthousiast. “Dit is een geweldig initiatief en een echte aanwinst voor Vlissingen!” Het schip ging via de sluizen langs de boulevards om bij het windorgel vaart richting Breskens en de Hooge Platen te maken.

Op vrijdag en zondag kwamen verschillende belangstellenden aan boord om ideeën te bespreken, gedachten uit te wisselen en de mogelijkheden te onderzoeken. Eén van de initiatiefnemers Auke Klaver is verrast over de positieve input. “We willen met, voor en samen met de Vlissingers een meerwaarde geven aan de stad en daar is dit weekend zoveel positiefs uitgekomen: mensen die zich hebben aangemeld om als vrijwilliger iets te doen, maar ook Festival Onderstroom en Film by the Sea, die willen samenwerken om hun programma’s iets extra’s  te geven.”

een van onze gasten Ramon Harkema maakte deze impressie

Bekijk de YouTube video

Welkom aan boord!

Deze site maakt gebruik van Cookies!